@jgj@est.social

2005-11-25

Sitamaja

Täna õnnestus veel üks idee Oraselt varastada - tõsielusari "Sitamaja". Tal polnud see idee muidugi lõpuni eriti valmis viimistletud ja see raske ülesanne jäi täiesti minu enda teha. Vormus siis lõpuks mõte, et paneks enda korterisse siia kõikidesse tubadesse kaamerad üles ja hakkaks inimeste käest kuu kaupa raha võtma, et nad saaks vaadata, mida me siin teeme.

Minu arvates täesti tühi turg ju seni - online reality show'd - ei ole eriti pakkumist ega ka nõudlust. Noh, pornograafilise sisuga online reality show'd on küll olemas, aga noh, sellised tavalisi veel pole. Ja siis teeks iga kuu mingi hääletuse uutele liikmetele, kes tahavad Sitamajaga liituda, et kes sisse saab. Ja siis kord kuus laseks neid jälle välja hääletada. Ilgelt fun ju! Et mis te arvate?

2 kommentaari:

Vali Dool ütles ...

Kunagi oli soome neloselt seline sari öösiti, kus kaameraga mees käis ühel tsikil järel. Lihtsalt... ilma mingi lõikamiseta. Tsikk vahel rääkis kaamerasse. Ja siis vahel vilkus ekraanil kiri, et kui te tahate, et see saast lakkaks, siis saatke tasuline SMS kuhugi. Ma kuulsin, et hiljem kunagi oli see tsikk asendatud Henry Saari-ga.

Joosep-Georg ütles ...

Et kaameramees hakas Saaril järgi käima?