@jgj@est.social

2008-02-05

Blamaaž ruudus – «bakalaureus» Kaur

Foto: maxkaur.blogspot.comMinu jaoks on mõistetamatu, kuidas kirjaoskamatu inimene võib üleüldse ülikooli prorektoriks saada. Ma ei räägi õigekirjavigadest, mida Kaur ilmselt seni kas tekstiredaktori õigekirjakontrolli või mõnda eesti keele oskajat kasutades on vältida suutnud, kuid mida offf'i poolt talletatud Max Kauri blogipostitusse seekord ohtralt sisse on jäänud, vaid sellest, et inimene ei suuda lihtsast eestikeelsest tekstist aru saada.

Olen ise Max Kauriga kirjavahetust pidanud ning võin teile kinnitada, et see võib osutuda üllataval kombel ülemääraselt raskeks, kuna ta kas ei taha või lihtsalt ei suuda kohati absoluutselt aru saada, mida talle selges eesti keeles püütakse edastada. See on lihtsalt müstika, et ta üleüldse eestikeelset teksti kirjutada suudab... Või laseb tõlkida?

Omaette teema on, kuidas ta oma kasiinovastase kampaania pressiteadetes lausvalet ning piiritut eneseülistust levitab. Olles ise mitte just eriline kasiinofänn, on mul suisa kurb vaadata, kuidas ta sel moel mitte ainult enese vaid ka teiste, temaga mitte seotud kasiinodesse kriitiliselt suhtuvate inimeste renomee suurejooneliselt täis pasandab. Võimalik, et see ongi partei poolt Kaurile pandud missioon.

Alljärgnevad kaadrid on filmitud Max Kauri korraldatud suurel kasiinovastasel meeleavaldusel möödunud aasta oktoobris Tallinnas, kus tema hiljem läkitatud pressiteadetes nimetati meeleavaldajate arvuks 60. Sellist arvu ei suutnud ma sel teisipäevasel hommikul kokku loendada isegi koos kohale toodud kooliõpilastega, kelle kohustusteks oli levitada kleepekaid ning hoida lippe-plakateid.


Mängib Postimees.ee video: kasiinovastased korraldasid meeleavalduse

Kommentaare ei ole: