@jgj@est.social

2006-04-26

Mingem üles mägedele!

Esmaspäeva õhtul tegin töölt koju tulles taas väikse tiiru Pentland Hills küngaste vahel. Tõesti, kena oled, Šotimaa! Tuul oli eriti tugev ja seetõttu ülesronimine aeglane aga allatulek see-eest väga kiire. Äärepealt oleks kiviaeda sisse lennanud ühes salakavalas kurvis.

Kui suur tiir tuli või kui suur kiirus ohtlikul momendil oli, ei oska öelda, kuna üle-eelmisel nädalavahetusel kadus lõbustuste käigus rattakompuuter ära kuskile ja seni pole veel välja ilmunud.

Eile suurt huvitavat midagi ei juhtunud, peale tööd nokkisin tööjuures veel paar tundi kontori arvuteid ja üritasin raadio teel pilti edastavaid valvekaameraid käima saada aga monitor ei võtnud vedu ja sinnapaika see asi ka jäi.

Täna on plaan jälle rattajaama külastada, kuna mägedes käies katkes tagumise käiguvahetaja tross ja esimene käiguvahetaja tahab kah juba väljavahetamist. Eelmisel nädalal sai uus kasutatud tagumine käiguvaheti külge ja tolle kinnituskoht kah sirgeks väänatud, kui ma juba pole maininud. Nii et 5000 km annab juba vaikselt tunda -- jupid hakkavad ära väsima. Näis, mis sest juunikuisest Euroopa-rattaretkest saab, kas peab too veel vastu või tuleb uus kokku panna.

Nädalavahetusel on plaan Glasgow'sse sõita kanali äärt mööda. Selleks on varutud laupäev-pühapäev ja pool esmaspäeva kah, kuna Mihkel õhtul tööl jälle peab olema. Seekord siis õnnestub ehk Falkirk Wheel kah ära näha.

Ok, niipalju siis seekord, eks kirjutage-joonistage, kui mingeid küsimusi on.

Kommentaare ei ole: