@jgj@est.social

2006-06-28

Sada imet

Seiklusi on viimasel ajal niipalju olnud, et pole olnud mahti neist siia kirjutada. Tagantpoolt ettepoole tulles on siis viimasel ajal juhtunud lühidalt järgmist:

K 28.06: Ärkamine, hetkel veel midagi eriliselt põnevat pole juhtunud, kirjutan seda juttu siin.

T 27.06: Saabumine tagasi Kultuuripealinnast, igav hakkas.

E 26.06: Mööda Tartut ringiväntamine, konvendile postkasti ostmine, Kultuuripealinna sõit (rongiga, I klass, edev).

P 25.06: Kitsepiim, võeh! Saabumine tagasi Vaiblast, enne Tartut tahtis üks liinibuss alla ajada (rammis mind möödasõitu tehes vastu tulles teelt välja).

L 24.06: Tšillimine ja grillimine jätkub, samuti erinevad jõu- ja ilunumbrid. Tütarlapsi tuleb isegi juurde. Hiljem lähevad aga kõik ära ja õhtu lõpetame Meelisega Leie bussipeatuses viina juues.

R 23.06: Öökontsert Hüpassaares, seltskonna taas laiali puistamine ning väike hommikune uinak Tartus. Peale seda väntamine Vaiblasse, kus korbivend Meelise suvilas algab tšillimine ja grillimine, millele õhtu arenedes lisanduvad erinevad jõu- ja ilunumbrid (võrkpall, jalgpall, korvpall, sulgpall, pokker, blackjack). Tütarlapsi on.

N 22.06: Päeva tulemuseks jääb 4 rida korstent. Lauri viib Lauri rongi peale ja enne keskööd põikame Peedule ja Tartusse, et täita vabad kohad kontserdile tulijatega.

K 21.06: 8 rida korstent, lõpetades on aga mäkerdus kivide väliskülgedel kuivanud ja õhtu lõppeb hilise ahastusega, et ei saagi neid ridu enam täitsa puhtaks.

T 20.06: Saabub teine korbivend Lauri, kellega lõpetame meie nurgakivimüüri. Tirime teisele korrusele kivid ja 40kg segukotid.

E 19.06: Puhkepäev. Õhtul väike koosolek, kinnisvara halduriks hakkamine ja hiljem tagasi Konguta valda Lauri juurde.

P 18.06: Õlle ja vorsti lõpetamine, matk bussipeatusesse ja Tartus korbivend Lauri (nim. Laur) külastamine.

L 17.06: Müüri ladumine, õhtupoole Orase sünnipäevapidustused Mosina saunas, mida nüüd tuntakse Mosina matkamaja nime all. Õlu, vorstikesed, jalgpall. Tütarlapsi eriti ei ole.

R 16.06: Müüri ladumine.

N 15.06: Müüri ladumine.

K 14.06: Müüri ladumine.

T 13.06: Müüri ladumine.

E 12.06: Müüri ladumine (oli vist).

P 11.06: Peale õlle ja vorsti lõpetamist ettevaatlik transport Tartusse (tänud perekond Urbelitele), botaanikaaiast leian kaasvend Veemi ja paar tütarlast, järgneb väike grill ja tšill meie hoovis.

L 10.06: Transport Sangastesse (Viljandi-Elva-Valga häälega, rongiga Sangaste peatusesse, sealt edasi häälega Sangastesse otse talu väravasse), kus toimub perekond Undritsate enneolematud sünnipäevapidustused -- õlu, vorstikesed, päikeselõõm, tütarlapsed, ATVd, kilesaun, meesansambel.

R 09.06: Algab Tartu konvendi kolimine Jakobi mäele. Õhtul lendan Viljandisse, kus võtame Videoteamiga üles kontserdi Ürgses Rütmis ja hiljem paar õlut.

N 08.06: Müüri ladumine (Oras vist saabus kah õhtul, või siis eelmisel).

K 07.06: Müüri ladumine vilistlane Lauri juures Konguta vallas.

T 06.06: Niisama tšillimine oli vist.

E 05.06: Ilmselt oli kah rahulik tšillimine.

P 04.06: Väntamine Kolga-Jaani, kus meie võidukas jalgpallimeeskond alistas EÜSi võistkonna 5:2, hiljem nende bussiga Tartusse ning mõned õlled siin-seal konventides ning kõrtsides.

L 03.06: ee.kevad jätkub, isegi mingi jututuba oli, hiljem jälle ninapidi raadiosaatja juures.

R 02.06: Ärkamine, bussist väljumine Tallinnas ja väntamine Viljandi lähistele Karulasse (ca 160km, 9h), kus algab ee.kevad.06 -- õlu, vanad tuttavad, kel mõnel uued mänguasjad (amatöör-raadio).

N 01.06: Varahommikune taksosõit lennujaama, sealt lend Stanstedi, paaritunnine ootamine ja lend Riiga, jalgratta kokkumonteerimine, väntamine kesklinna, ootamatu peavalu ja köha, bussi sisenemine, uinumine.

Rohkem ettepoole mu märkmikus lehti pole, seega peate siis sellega rahulduma.

Eelinfoks niipalju, et täna õhtul peaks toimuma ADD mängimine, homme õhtul olen kah hõivatud ja reedel väntan Varblasse, kuhu jään paariks päevaks (Eesti Raadioamatööride Ühingu korraldatav kokkutulek). Järgmisel nädalal tuleb jälle hakata korstent laduma, nädala lõpetab väike rollimänguline sünnipäev (andmed täpsustamisel). Ja 12-15 olen hõivatud Hansapäevade delegaatide ringiloksutamisega ning 17-24 Viljandi Pärimusmuusika Festivali ülesvõtmisega. Nii et siis teate arvestada :)

1 kommentaar:

don Digimon ütles ...

10.06 -> Juku sünnipäev?