@jgj@est.social

2006-09-13

85 km tööpäevas!

Noh, päris 8 h eile tööl ei istunud -- 2 h laos ja 4 h koolitusel. Aga sellegipoolest õnnestus 85 km maha vändata.

Hommikul jäin napilt rongist maha, siis esimene tund-viisteist ja ligi-kolmkümmend kilomeetrit. Sõitsin esmalt läbi "tehase", siis mööda raudtee-äärt Arukülla, siis läbi Järsi Kullile, sealt juba Lagedile, kus ületasin raudtee kolmandat korda, väike põige Tallinna ringteele, selle alt läbi ja siis oligi juba Suur-Sõjamäe otsapidi kummide all.

Pärastlõunal siis töölt enne Ahtri 6-te väike suts Norde Centrumisse, kiire eine ja siis Hansaraama koolitus. Pärast seda põige Weizenbergi, sealt aga läbi kesklinna ja üle Tondi, läbi Energia ja Rahumäe Nõmmele, kus väike poeskäik ja sealt edasi juba Glehni parki patrullima.

Peale kosutavat einet murul tagasi mööda Vabadust Järvevanale, sealt Lenskale kuni Linnuvabriku ristini ja siis Saha, kust edasine suund juba ilmselge -- Maardu mõis, Kostivere, Parasmäe, Aruaru, Raasiku.

Saha kabeli silueti nägin kah kenas päikeseloojangus ära. Ja Linnuvabrikust näevad Uus-Sadama raudteetammi tagused Lasnamäe tornid kah päris ulmekad välja, nagu mingi kaitsemüüri taga või veehoidlast ulatuksid välja. Ja muidugi Jõelähtme kiriku valgustatud valge "triiksärk" paistmas üle Rebala lagendike, vaadelduna Kostiverest.

Koju jõudes hõõgus aga taevas juba tükike oranži gigantset juustu ning telekas Kaunitar ja Geenius.

Kommentaare ei ole: