@jgj@est.social

2006-10-16

No more lonely nights

Täna sõitsin töölt Kadriorgu, viskasin läpaka ära ja siis Mustamäele FEB-i duššipihustit otsima. Ent järjekorrad olid pisut liiga pikad ja siis sõitsin Kadriorgu tagasi.

Et tundus aga pisut veel sõidukihku rahuldamata olevat, tegin tiiru ka Pirita Selverisse. Ostsin pakikese delikatessi -- suitsutatud sea keelt -- ja väntasin Weizenbergi tagasi.

Mitu kilomeetrit -- ei tea, üks jobu pani paari nädala eest spidomeetri pihta. Ilma aluse ja andurita on see aga samapalju väärt kui alus-andur ilma spidomeetrita. Ma ei osanud arvatagi, et veel selliseid lolle on -- ei pidanud vajalikuks spidokat maha kiskuda, kui ratas tänavale jätta.

Kokku igatahes kulus kaks tundi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks sa arvad, et need spidokad üldse maha käivad, kui nende varastamisest tulu ei tõuse? Piisab kui sama firma alus osta ja funkab nagu peab. Ja Videviku supermarketis on neid lademes. Kunagi oli Madara tänaval varastatud automakkide pood, kust ma käisin hommikuti politseist tulles oma automaki osi tagasi ostmas, vastavalt siis kas paneeli või alust, sõltuvalt kumb huugama oli pandud. Uuri, ehk on ka rattakellade keskus kusagil.

don Digimon ütles ...

Eesti keeles peaks olema nii:
dušš (mis?) - duši (mille?) - dušši (mida?); edasi selle joru järjed vajalike järelliidetega.

See on erandlik sõna, sest siin miski 2. ja 3. välte vaheldumine või miski siuke imelik jura, ma ka enam ei mäleta täpselt, õppisime ju seda kes 14, kes rohkem aastaid tagasi.

Aga Loix teab kindlasti kuidas õigesti ütelda, temalt järgmine kõrd saa küsida kui kannu taga vestate maast ja ilmast...

Muidu aga tahtsin soovida edu Kilulinnas!

Joosep-Georg ütles ...

Tõepoolest -- dušš ‹20 duši, .dušši›.

Ja tänan, edu ikka tarvis!