@jgj@est.social

2007-09-24

The Bourne Trilogy: Part One - Indentity

WARNING: SPOILER (although in Estonian).

Ehk kuidas jõuda juhusliku tuttavaga intiimsuhteni.

a) Satu öösel meres hulpides kaluripaadi purjus meeskonnaliikme tähelepanuorbiiti.
b) Olles teadvuseta, lase pardal oleval meditsiiniriistade omajal endast eraldada 2 kuuli ja üks miniatuurne laser, mis kuvab ees asetsevale objektile Šveitsi pangakonto numbri.
c) Ärgates ära mäleta midagi -- ei oma nime ega seni toimunut.
d) Jõudes sadamasse, suundu laseri poolt juhatatud Šveitsi panka.
e) Kuigi Šveitsis on talv, maga pargipingil ja tee kahjutuks kaks sind tülitama tulnud politseinikku. Seejuures avastad, et mõistad saksa keelt rääkida.
f) Avasta isiklikust šeifist erinevad passid, hulk sularaha ning püstol, viimane aga jäta sinnapaika, kallates ülejäänu panga nö "riietuskabiinis" olevasse punasesse riidekotti.
g) Väljunud pangast, kahtlusta, et sind jälitatakse.
h) Kui sind asuvad kohalikud politseijõud piirama, sisene lähimasse USA saatkonda, kasutades kotist kätte juhtuvat USA passi.
i) Pangas seisa suvalises järjekorras ja avasta naaberjärjekorra eesotsas saatkonnatöötajaga diskuteeriv 26-aastane neiu.
j) Lahku järjekorrast, püüdes endale haarata saatkonna turvateenistuse tähelepanu.
k) Kuuldes korraldust seisma jääda, ignoreeri seda.
l) Võimaluse avanemisel võitle turvateenistuse ning kohale saabuvate eriteenistuse agentidega, samas ära unusta end varustamast nende raadiosaatjaga.
m) Olles teavitatud, et sind endiselt kätte püütakse saada, varusta end varuväljapääsude plaaniga.
n) Ole selleks hetkeks niivõrd väljapääsmatus olukorras, et valida saab vaid ühe varuväljapääsu kasuks.
o) Avasta, et selle varuväljapääsu taga on vaid rõdu meetrikese metallredeliga, mis lõppeb umbes 5. korruse kõrgusel.
p) Ürita edutult pääseda katusele, kaotades seejuures oma väärtusliku koti.
q) Hetkeks, kui lapilistes relvakandjad väljapääsu ukse avavad, suuda välkkiirelt klammerduda rõdu alla jäävale krohvseinale.
r) Lasku seina horisontaalsoontest kinni hoides alla hüppamiseks ohutu kõrguseni. Seejuures ära unusta, et on endiselt talv, sul pole käes kindaid ning kõik, kaasaarvatud sein, on jäätunud.
s) Leia saatkonna tagahoovist varem saatkonnas ametnikuga suhtlemas nähtud 26-aastane neiu.
t) Näinud varem ühes oma passis elukohana märgituna Pariisi, paku neiule 10 tuhat dollarit, et ta sind Pariisi sõidutaks.
u) Kui neiu kõhkleb, viska talle raha ja teata, et teise samapalju saab ta siis, kui kohal ollakse.
v) Olles teel, lase tal lõputult lobiseda ning pauside tekkimisel esita asjakohaseid küsimusi. Enda kohta esitatud küsimuste puhul kinnita, et ei mäleta midagi.
õ) Jõudnud Pariisi, näi kõhklev. Kutsu neiu endaga kaasa, kuid meeldetuletuse peale anna üle teine 10 tuhat dollarit.
ä) Üritage siseneda trepikotta, laskes viimaks ukse avada majahoidjannal, kel on su saabumise üle hea meel. Avasta, et mõistad rääkida prantsuse keelt.
ö) Korteris olles oota palgamõrvari sissetungi. Kakle temaga, teda võites. Lase tähelepanul korraks hajuda neiule, võimaldades palgamõrvaril sooritada enesetapp aknas välja viskumise teel.
ü) Põgenege korterist, paiguta raha ja passid raudteejaama pakihoidu ning oodake raudteejaama ees neiu punases Šveitsi numbriga Mini's, kuni teid leiavad kohalikud politseijõud.
x) Korralda suurejooneline tagaajamine, mille tulemusel saavad mõlgitud lugematud erasõidukid, mõned politseiautod ning oma sõiduriistadelt kukutatud paar motopolitseinikku.
y) Leia vaikne odav hotell, kus teha neiule ettepanek muuta tema välimust. Nõusoleku saamisel suunduge vannituppa tema juukseid lõikama.
z) Kui soovid maha lõigatud ja kokku korjatud juustega vannitoast lahkuda, võtab neiu su haardesse ja suudleb sind.

Kas pole mitte lihtne?

Kommentaare ei ole: