@jgj@est.social

2007-09-18

Vähem raha, rohkem rõõmu

Anonüümne autor kirjutab Eesti Ekspressi ridadel, et "nende jaoks, kelle elatustase on ülevalpool vaesuspiiri, pole raha õnne tagatis", soovitades näiteks "otsida huvitavam töö, isegi kui see tähendaks langust palgas". Omaltpoolt lisaks aga hoopis soovituse otsida võimalusi töötada tasuta -- vabatahtlikuna -- mida olen ise juba teist aastat ka võimalusel teinud.

26. septembril kell 16.00 toimub Suur-Ameerika 35 (Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskus) infopäev pealkirjaga "Vabatahtlikult vabatahtlikuks". Teabepäeval räägivad erinevad Tallinna Noorsootöö Keskuse töötajad oma kogemustest vabatahtliku tegevuse raames ja lisaks neile tutvustavad oma tegemisi Lasnamäe noortekeskuse vabatahtlike klubi liikmed.

Keskusel oleksid juba ka konkreetsed üritused välja pakkuda, kus oleks kohe vabatahtlike abi vaja. Oktoobri algul on tulemas noorteinfo nädal, kus toimub iga päev erinevaid üritusi: infojahid, infotelgid selverite ees jne, kus hea meelega kasutataks vabatahtlike abi ning samuti on kokkupanemisel vabatahtlike töögrupp üle Eesti, kes hakkaks koostama noorte infoteatmikku.

Eelregistreerimine infopäevale hiljemalt 21. septembril aadressil
tiina@taninfo.ee.

1 kommentaar:

David ütles ...

Olen autoriga nõus, aga mitte üldiselt, raha ei ole probleem, vaid kingitused https://www.kingitustesaar.ee/et/3-kinkekaardid, tooted ja asjad annavad lihtsalt rõõmu.