@jgj@est.social

2006-08-24

Riigipööre!?

Vaatan mina rahulikult ETV pealt Aktuaalset Kaamerat, kui keset Tarmo Kõutsi intervjuud äkki pilt ära kaob. Noh, niiviisi tsahhh... ja jätkuv sahin. Nagu oleks kaabel läbi lõigatud. Vahetan kanal teise peale, samuti sahin. Kanal kolm -- sahin. Hmmm...

Kobin siis teleka taha ja vaatan, kuhu kaablid jooksevad. STV karpi jooksevad trepikojas, millegipärast üle maja välisfassaadi, aga see selleks. Naabermaja juures samas Eesti Energia embleemidega džiip, millest mehed välja ronides tööriistakaste näppu haaravad...

Kuna Eesti Energia ja STV minu jaoks eriti ei assotsieeru, siis kobin tuppa tagasi ja hakkan otsima STV klienditeeninduse numbrit. Oh õnne, et netiühendus on Uninetilt -- peale mõneminutulist brausimist isegi õnnestub STV kodulehelt leida 8-kanaliline klienditeeninduse number.

Ja siis selgub tõde -- STV karbid ilma Eesti Energia poolt pakutava vooluta lihtsalt ei tööta. Ja karbid, mis meie majale pilti teevad, just naabermajas on, kus keegi olla nulli miinusega kokku ühendanud või midagi sellist, aru ma täpselt ei saanudki, EE mehed igatahes entusiastlikult seletasid, töövõit igatahes, vool tagasi tuli ja nii ka pilt telekasse.

Et ennist STV klienditeenindaja pilti 24h jooksul tagasi lubas siis võtsin ühe kõne veel nende numbrile. "Jaah, Vjeitsenbeergi kjaakstjeeist on vjoolukjaatkestuus..." -- "Jah, tean, nüüd sai just korda, Eesti Energia mehed just läksid ära, pilt tuli tagasi, tänan." -- "Aa... " -- "No suur tänu ja jõudu!".

Kommentaare ei ole: